Η ύπαρξη ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση και επαγγελματία και η δημιουργία της με λειτουργίες CMS είναι η ιδανική λύση για να έχει τον διαρκή έλεγχο του περιεχομένου.

Με τον τρόπο αυτό ο κάτοχος δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστη ανανεώσεων από τον συνεργάτη του και εξασφαλίζεται η άμεση ανανέωση οποιαδήποτε ώρα και ημέρα το επιθυμεί ο χρήστηςΗ ΑΤΟΥ βρίσκεται ενεργά και στον τομέα του internet και μπορεί και προσφέρει λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Κατασκευή δομής της ιστοσελίδας.
• Δημιουργία των γραφικών.
• Εμπλουτισμός με το περιεχόμενο.
• SEO
για την καλύτερη δυνατή θέση εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης.
• Εκπαίδευση του τελικού χρήστη στην λειτουργία της ιστοσελίδας.
• Φιλοξενία της ιστοσελίδας.
Παράλληλα η ΑΤΟΥ προσφέρει την επιμέλεια της διαφημιστικής σας παρουσίας στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και στα social media. (google, facebook, instagram κλπ.)

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την επιλογή του συνεργάτη που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα, είναι η υποστήριξη μετά την παράδοση του έργου. Η κάθε ιστοσελίδα αφού κατασκευαστεί και ενώ είναι ενεργή στο internet βρίσκεται ευάλωτη σε διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κανείς δεν θα ήθελε η ιστοσελίδα του να βρεθεί εκτός λειτουργίας η σε λειτουργία με προβλήματα και χωρίς υποστήριξη. Με την ΑΤΟΥ έχετε την σιγουριά ότι κερδίζετε ένα μόνιμο συνεργάτη που θα βρίσκεται δίπλα σας σε όποια ανάγκη προκύψει.